سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سبک زندگی سالم با الگوی اسلامی- ایرانی
گروه آموزش بهداشت و ارتقاءسلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز 
قالب وبلاگ
خرید آسان

 1-   بی اعتنایی به گمان های بد؛ توجه و بدتر از آن جامه ی عمل پوشاندن به افکار و گمان های بد، در گفتار یا رفتار، موجب تقویت و گسترش آن ها می شود.

 2- توجه به جوانب مثبت و وادار کردن ذهن به در نظر گرفتن احتمالات صحیح؛ نمی توان انتظار داشت که همه موافق ما سخن کنند و رفتار نمایند؛ همان گونه که خودمان اینگونه نیستیم.

 3- پرهیز از همنشینی با بدان

 4- مهار زدن بر افکار و ادراکات از طریق تمرین و ممارست؛ مشغول ساختن ذهن و خود به امور سالم و سازنده؛ علامه حسن زاده آملی فرمایشی دارند به این مضمون که: نفس را باید مشغول ساخت وگرنه او تو را مشغول خود می سازد.

 5- توجه به آثار و عواقب منفی نگری.  

    امام علی(ع) می فرمایند: کسی که شرافت باطنی و گوهر انسانی خود را بشناسد، این شناخت او را از پستی های شهوت و آرزوهای باطل مصون خواهد داشت. (امام علی ع؛ غررالحکم؛ ص 710)

    و از رفاقت با کسانی که افکارشان خطا و اعمالشان ناپسند است برحذر باش، چه آدمی به رویه و روش رفیقش خو می گیرد و به افکار و اعمال وی معتاد  می شود (امام علی ع، نهج البلاغه، نامه 69).


[ شنبه 92/9/16 ] [ 8:37 صبح ] [ گروه آموزش بهداشت و ارتقاءسلامت ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

نویسندگان: دکتر محمد حسین کاوه(عضو هیئت علمی). دکتر مهین نظری(عضو هیئت علمی). دکتر لیلا قهرمانی(عضو هیئت علمی). مریم حسام پور(کارشناس گروه). لیلا مرادی(کارشناس گروه ).
لینک های ویژه
آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 9
بازدید دیروز: 0
کل بازدیدها: 16677